Velkommen til Vigsø Feriecenter

Vigsø Feriecenter, nordøst for Hanstholm, ligger midt i naturen og med gåafstand til havet, og du har udsigt så langt øjet rækker og kan høre bølgernes brusen og vindens susen. Eller det stik modsatte hvis vejret tillader, havblik og total stilhed, hvor man kun hører fuglene synge.

Syd for Hanstholm ligger Nationalpark Thy, 24.370 ha, strækker sig i et op til 12 km bredt bælte langs vestkysten fra Agger Tange til Hanstholm. Nationalparken omfatter kyst, klitter, klitplantage og søer.

Ved Vigsø og Hanstholm finder man levn fra 2 verdenskrig bla. Atlantervolden, som strækker sig 9 km langs kysten ved Vigsø og Hanstholm
Thy kan prale af lange, hvide sandstrande langs Vestkysten, smukke badesteder ved Limfjorden og de 2 reneste søer i Danmark, Nors sø og Vandet sø, som er et yndet badested for hele familien.  

Det flade landskab i Thy med idylliske stier og landeveje er ideelt til lange og korte ture på cykle eller til fods. Prøv den nye cykelstil langs Nationalparken, fra Hanstholm til Klitmøller eller en af de mange andre ture.

Hanstholm og Thy er et eldorado for lystfiskere med mulighed for afslapning med en fiskestang ved fjorden eller i søerne. Eller man kan udfordrere sig selv på "det Gule rev” - en af Europas bedste havfiskepladser.

Følg med på de Sociale medier