Ferieboliger med havudsigt, skøn natur og subtropisk badeland

Feriecentret består af i alt 174 huse samt et feriehotel beliggende midt i Vigsø by.Feriecentret består af i alt 174 huse samt et feriehotel beliggende midt i Vigsø by.En nem feriebolig, idet der er en velfungerende ejerforening, der tager hånd omdet praktiske og med mange udendørs aktiviteter/faciliteter for både store og små.

På Vigsø Feriecenter udbyder vi tre forskellige boligtyper, A model, B model og C model, som spændermellem 61 - 80 m2, alle med 2 soverum og 1 - 2 badeværelser med seperate brus. Boligernekoster mellem kr. 665.000 og kr. 1.095.000.

Vigsø er kendt for sin skønne natur og attraktive faciliteter, herunder lækkert badeland,minigolf, motocross, samt gode vandre-, cykel- og løberuter. Alt dette får du nu mulighedenfor at blive en del af – Til feriecenterets er der det skønneste badeland, som ejerne af ferieboligernehar fri adgang til. Feriecenteret byder endvidere på en god restaurant og en café itilknytning til badelandet.

Boligerne er tilknyttet en udlejningsaftale med Danland, der giver en god og stabil lejeindtægt.Som ejer af en feriebolig i Vigsø er man ikke forpligtet til at udleje sin bolig, men mankan frit anvende den til egen feriebrug året rundt.

Se alle aktuelle salgsemner på vores salgsside. 

 

Ferieboliger til salg

Følg med på de Sociale medier